• Novinky

            • Škola priateľská k deťom

            • V tomto školskom roku sa nám podarilo obhájiť titul Škola priateľská k deťom, ktorý sme získali vďaka úspešnému zapojeniu sa do programu organizácie Unicef. Priebežným plnením kritérií programu sme sa tak zaradili medzi školy, ktoré vytvárajú priaznivé a priateľské prostredie nielen pre žiakov, ale aj pre učiteľov a zamestnancov školy.

              Tešíme sa z nášho úspechu a dúfame, že aj v budúcom školskom roku sa nám podarí byť Školou priateľskou k deťom.

               

            • Zápisný lístok stravníka k školskému roku 2023/2024

            • Vážení rodičia, riaditeľstvo ZŠ s MŠ Bohdanovce nad Trnavou a vedúca školskej jedálne Vás žiadame o vyplnenie tlačiva, ktorý máte v prílohe pod textom. Prosíme vyplniť, podpísať oboma zákonnými zástupcami žiaka a vytlačené odovzdať riaditeľke školy alebo triednej učiteľke. Treba tam zaškrknúť aj či máte záujem o dotáciu, alebo o dotáciu s diétou. Obratom tlačivo vyplnené a podpísané vrátiť do školy do 23.6.2023 do 11.00 hod. Aj tie deti, ktoré sú momentálne PN a nie sú v šlole, rodičia priďte do školy odovzdať tlačivo. Choroba je choroba, ale nás termíny nepustia. Ďakujeme za pochopenie. 

              Dôvod: na deti prihlásené na stravu je treba žiadať dotáciu k budúcemu šk. roku.

              Rodičia predškolákov v MŠ, ktorí nastúpia u nás do školy: Je potrebné vyplniť tlačivo a odovzdať ho vedúcej školskej jedálne p. J. Slodičkovej v MŠ. 

              Ďakujem za spoluprácu. 

              Príloha:: prihlaska_na_stravu___dotacia.docx

              Vedenie školy a vedúca ŠJ

            • Karneval k MDD v ŠKD

            • Sviatok MDD oslavovali s deťmi aj p. vychovávateľky v ŠKD. Zorganizovali „Detský karneval“ plný zábavy, súťaží, tanca a hier. Deti sa prezliekli do rôznych karnevalových masiek a kostýmov a premenili sa na postavy z rozprávok, zvieratká a masky od výmyslu sveta. Nechýbali policajti, princezné, čarodejnice a rôzne postavičky z detských hier. Každá karnevalová maska si odniesla sladkú odmenu a pekný zážitok.

               Viac v albume Karneval k MDD v ŠKD.

            • Exkurzia - Dobrá Voda

            • Žiaci 3. a 4. ročníka chcú byť vzdelanejší, preto podnikli v pondelok 5.6.2023 exkurziu po stopách nášho slovenského velikána Jána Hollého. Na Dobrej Vode navštívili pamätnú izbu, v ktorej prežil zlomok svojho života. Veľmi zaujímavé boli ruiny Dobrovodského hradu. Pozreli si zachované zvyšky obidvoch veží, obvodové múry, delovú baštu, ktoré i dnes pôsobia veľkolepo a ilustrujú bývalú krásu hradu. I keď počasie žiakom veľmi neprialo, na nálade im neubralo.

              Viac v albume Exkurzia - Dobrá voda .

            • MDD - Indiánsky športový deň

            • Veľký deň - Deň detí, deň plný radosti, napätia, dobrého pocitu, nasadenia, boja, prekvapenia... Naša Základná škola sa premenila na indiánsky tábor, do ktorého smeli vstúpiť iba ,,praví „ indiáni. Indián musel mať ,,indiánske“ meno. Po prekonaní jednotlivých namáhavých úloh: prechod cez búrlivú rieku, prekonanie niekoľkých prekážok - preliezaním, podliezaním, plazením sa, preskakovaním a nácviku presného hodu oštepom či streľby z luku, výroby pravého indiánskeho náramku, bol vyznamenaný indiánskym pierkom statočnosti.

              Nasadenie a indiánska ohľaduplnosť v boji bola na záver patrične odmenená.

              Viac v albume MDD - Indiánsky športový deň.

            • Uvítanie do života

            • Jedno krásne slnečné nedeľné popoludnie niektorí naši žiaci privítali najmenších spoluobčanov obce Bohdanovce nad Trnavou a potešili srdiečka ich najmilších rodičov a prítomných svojím vystúpením.

              Do fotogalérie bol pridaný nový album Uvítanie do života.